Ca/Atac per les bandes

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· Català · English · Français · Magyar ·

L'atac per les bandes és una de les sis tàctiques que pots utilitzar en un partit de Hattrick. En molts llocs ho veuràs escrit amb les inicials angleses AOW (Attack on Wings).

Introducció

Beneficis

  • Quan tinguis una ocasió, les possibilitats que sigui una atac per una banda augmentaran (en un percentatge d'entre un 20% i un 40%, depenent del nivell de la tàctica i de la teva lliga)

Inconvenients

  • La qualificació que puguis obtenir de defensa central baixa un cert %

Nivell de la tàctica

Les teves possibilitat de convertir els atacs que es produïssin al centre en atacs que vagin per les bandes depèn molt de l'habilitat de passades de tots els teus jugadors de camp. Quan es calcula el nivell d'AOW, l'experiència s'afegeix a la bonificació de cada jugador, com és normal.

Consideracions

El que llegiràs ara es basa en l'opinió dels usuaris de Hattrick — el que vol dir que la seva veracitat i exactitut no han estat confirmades pels responsables del joc, i per tant no reflecteixen necessàriament la realitat del joc. Tingues-ho en compte!

Nivells

Aquest fragment està extret de les regles del joc, Capítol 11
Amb un nivell excepcional d'atac pel centre, tindràs aproximadament un 40% més d'atacs pel mig (per a obtenir una qualificació excepcional es requereix més en un partit entre equips de primera que en un de IV divisió: el mateix nivell "relatiu" és el que es té en compte per als altres tipus d'estratègies). Com a mínim se't garanteix obtenir un 20% més d'atacs pel mig. Depenent de la teva "habilitat d'atacs pel centre", acabaràs en algun lloc entre aquests dos extrems (20% i 40%).

Efectivitat

Hi va haver un cert debat sobre l'efectivitat d'aquesta tàctica, amb alguns entrenadors que notaven que no era tant efectiu com les regles suggerien.

Aquesta sensació va quedar demostrada amb un missatge a la secció "El meu Hattrick" el 24 de juny de 2008:

Hattrick announces
La tàctica d'atac per les bandes més efectiva 24/06/2008
Degut a un error, la tàctica d'atac per les bandes ha estat sent menys efectiva del que originalment volíem. Aquest error, que era molt difícil de descobrir i fins ara s'havia escapolit sempre de la nostra atenció en comprovacions anteriors, ara s'ha trobat i s'ha resolt. Així doncs, atacar per les bandes a partir d'ara serà més efectiu que abans. L'efectivitat dependrà del teu nivell de tàctica (com sempre).

L'esmena d'aquest error tindrà efecte a partir dels partits d'avui.