Ca/El meu Hattrick

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
Maintenance.PNG Aquesta pàgina o secció necessita actualitzar-se. Part del seu contingut ja no és vàlid o cal afegir-hi alguna cosa més. Pots ajudar el Hattrick Wiki actualitzant-lo.

El meu Hattrick és el primer menú que t'apareix. Quan hi cliquis, t'apareixeran els anuncis més recents del Hattrick, que tenen a veure amb nous esdeveniments, problemes que s'han trobat fent proves, noves eines disponibles per als usuaris i canvis sobre el motor del joc.

A la columna dreta trobaràs les 'estadístiques del teu club' (estat d'ànim dels aficionats, mida del club de fans, estat d'ànim dels patrocinadors i diners en efectiu), les darreres novetats del 'teu club' (si s'ha acceptat un amistós o si han superat una oferta que has fet per un jugador, fins i tot si algú ha donat suport al teu equip, i al final, l'estat del servidor (per si hi ha programada una suspensió temporal de sistema).

Seccions del menú

Les seccions que apareixen al menú del meu Hattrick són:

Invitacions

Pots convidar un amic que no sigui de Hattrick. Aconseguir que un amic s'apunti a Hattrick no et donarà cap avantatge en el joc. Tanmateix, podràs donar al nou usuari un regal de benvinguda tan bon punt finalitzi satisfactòriament la seva llicència de mànager.

Preferències

Aquí és on hi han totes les eines del compte d'usuari, el codi de seguretat i la contrassenya, l'idioma i l'aparença poden ser configurats. El codi de seguretat és una contrassenya que et serveix per utilitzar aplicacions d'ajuda externes i és diferent de la teva contrassenya principal. Aquestes aplicacions entren a la base de dades del teu equip i només les interpreten, així que no poden fer-te res dolent.

Enquestes

En ocasions l'equip de Hattrick volen conéixer les opinions dels usuaris. No necessites mirar la secció d'enquestes cada cop que et connectis. Si hi ha una enquesta disponible, t'apareixerà una petita notícia a la portada del meu Hattrick. Aquesta secció només apareix quan hi ha una enquesta activa o quan fa poc que s'ha acabat.

Editorials

Aquí pots llegir els editorials sobre Hattrick escrits pels HTs.

Supporter

Aquesta secció permet als usuaris que tenen contractat el paquet de supporter quan finalitza la subscripció i inclou enllaços a la botiga per renovar-la. Si no n'ets, pots trobar més informació sobre aquest paquet de supporter als enllaços que hi ha en aquesta secció.

Llicència

Aquí és on pots completar els reptes de la llicència de Hattrick Manager.

Informe de l'entrenador

Aquí és on els supporters poden saber els informes de l'entrenament.