Hu/Alltid Hattrick

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· Česky · English · Magyar ·

Alltid Hattrick logo.png

Az Alltid Hattrick (AH) a legnagyobb, Hattrick-statisztikákkal foglalkozó oldal, weird_ed fejlesztése. Minden ország minden klubjának minden játékosa megtalálható benne. Órákat el lehet itt tölteni. Egy bajnoki forduló után viszont előfordul, hogy több órát kell várni a frissítésre, köszönhetően a hatalmas feldolgozandó adatmennyiségnek.

Alltid támogató

2007 február végén az oldal egy rakás új, izgalmas lehetőségget mutatott be, nem utolsósorban a CHPP által jóváhagyott Firefox kiegészítő, ami közvetlenül a hattrick felületbe integrálja az Alltid statisztikáit. Így a fenti adatok már a csapat, játékos és szövetségi oldalakon is láthatók. Az Alltid legfontosabb adatai könnyen elérhetők lesznek az oldal tetején, egy cimkeszerű sávon. Többé nem kell külső oldalakat megnyitni, minden elérhető lesz a Hattricken belül.

Ez a kiegészítő az új, alltid támogatói csomag része. Egy egyszeri 9.95 eurós díjért szabadon használható lesz a Firefox kiegészítő, a Gamercard, RSS-ben elküldött adatok és sok minden más. A Firefox kiegészítő tehát a támogatói csomag része, de 14 napos próbaidőre bárki ingyen kipróbálhatja.

Az AH barátai

Külső hivatkozások