Hu/Gólkirály

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Français · Magyar ·

Szezon végén az a játékos, aki a legtöbb gólt szerezte az adott ligában, a bajnoki mérkőzéseken, megkapja a Gólkirály címet. A játékos klubja 2 000 eFt jutalmat kap, és a nevezetes tett feljegyzésre kerül a játékos önéletrajzában, az „Emlékezetes pillanatok” rovatban, továbbá az adott csoportra vonatkozó események közé („A liga története”). Az összesítésnél csak az adott ligában szerzett gólok számítanak, tehát szezon közben leigazolt játékos korábbi klubjánál lőtt góljai nem számítanak bele az összesítésbe (kivéve, ha ligán belül kapott új gazdát).

A pénz kifizetésére a szezon utolsó mérkőzése után kerül sor.

Ha a szezon közben átigazolt játékos gólkirály lesz az előző tulajdonosa ligájában az igazolás előtt elért góljaival, akkor is az új tulajdonos kapja a pénzjutalmat. Szezon közben megszűnt csapat már nemlétező játékosa is lehet gólkirály.

Ha több játékos ugyanannyi gólt rúg, akkor minden csapat megkapja a jutalmat, de ugyanaz a csapat csak egyszer, hiába van például 2 csatárja is az élen 11-11 találattal; a jutalom ilyen esetben marad 1* 2 000 eFt, igaz, attól még mindkét játékos megkapja a megtisztelő címet az „Emlékezetes pillanatok” rovatjába.