Hu/Orvos

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·


Maintenance.PNG Ez az oldal, vagy szakasz frissítést igényel. Néhány tartalom elavult, vagy új adatok hozzáadása szükséges. Segítheted a Hattrick Wiki-t ezen oldal, vagy szakasz frissítésével .


Az orvosok segítenek a sérült játékosoknak, hogy gyorsabban felépüljenek nyavalyáikból: minél több az orvos, annál gyorsabb a gyógyulás. Más szakemberekhez hasonlóan maximum 10-et vehetsz fel belőlük is. Minden további orvosnak csökkenő haszna van – tíz orvos nem gyógyít kétszer gyorsabban ötnél.

A gyógyulási idő kiszámítása

Az alábbi tartalmak Hattrick felhasználók által végzett kutatáson és/vagy tapasztalatain alapulnak — ami azt jelenti, hogy azok valódiságát és pontosságát még nem erősítette meg semmilyen hivatalos közlemény, ezért nem feltétlenül fedik a játék valós működését. Kérlek ezt vedd figyelembe!Az eddigi legjobb elképzelés az orvosok működését illetően:

TSI-változás = Állandó * (Y+1)0,2155

Y az orvosok száma.

A képlet akkor is igaz, ha nincs orvosod. Olyankor is van gyógyulás, így az eredmény soha nem lehet nulla. Ha nincs orvosod, a gyógyulás mértéke elvileg konstans: ez a természetes gyógyulás (amely a játékos életkorától függ).

Ha mondjuk 2 orvosod van, a gyógyulás elvileg (2+1)0,2155 = 30,2155 = 1,27(szorozva az állandóval, természetesen). Tehát 27%-kal gyorsul.

Lásd még

Eszközök

Ahhoz, hogy megállapítsd, hány orvossal milyen gyorsan épül fel a játékosod, fel kell írnod a játékos TSI-jét a sérüléskor, legkésőbb a sérülést követő első gyógyulás frissítés előtt, majd a frissítés után is (de még a következő frissítés előtt). Ezt a két TSI adatot kell megadni a kalkulátornak.

Gyógyulás kalkulátorok: