Macedonian elections for World Cup XXI

From Hattrick
Jump to navigationJump to search

The Macedonian elections for World Cup XXI final results. The winner will lead NT during World Cup XXI . The final rounds will be played in Brasil .

Place Manager Votes
1 Aleksandar-GIGANT 29
2 GM-Samson 24
3 Mile-KABADAJA 11
4 Retired user 11
5 HM_83 3
6 riboy 2
7 Retired user 1
8 Vicceske 0


Candidate speech

Светското првенство помина а новиот шампион Финска која беше во нашата квалификациска група во дуелите со нас освои само еден бод. Тоа на некој начин представува потврда за нашата добра работа и постигнатите резултати. Целта е да репрезентацијата ја приближиме до пласман на СП и да на следниот селектор му остане подобра репрезентација од оваа и да стандардите кои ги поставуваме сега останат за во иднина.

Опис на минатите квалификации (17528)

Aleksandar-GIGANT


Created by User:Old boy