Macedonian elections for World Cup XX

From Hattrick
Jump to navigationJump to search

The Macedonian elections for World Cup XX final results. The winner will lead NT during World Cup XX . The final rounds will be played in Tounes .

Place Manager Votes
1 Aleksandar-GIGANT 41
2 Retired user 25
3 Mile-KABADAJA 6
4 riboy 4
5 ZokiST 2
6 03092009 0
7 Vmarja 0
8 noci-mk 0


Candidate speech

Почитувани колеги менаџери,

Идеата во оваа кандидатура е да,работата во репрезентацијата се подигне на повисоко ниво, да се постават јасни критериуми околу играчите кои ќе бидат дел од Националниот тим и потенцијалните играчи кои би биле дел од истиот.

"Ние сме она што ќе го направиме, со она што го имаме." Помогнете да она што го имаме го направиме поголемо, како би постигнале повеќе, затоа што досега сме покажале и докажале дека со навистина мали ресурси можеме да постигнеме нешто.


Aleksandar-GIGANT


Created by User:Old boy