Nl/GameSpamFed

From Hattrick
INTERWIKI

· English ·

http://i1008.photobucket.com/albums/af207/pamfluit/logoGASP2.png


De GameSpamFed is een nieuwe federatie opgericht door pamfluit op de 8ste December 2010. Deze Fed is een plaats die gericht is op plezier en spel. Maar er kan hier ook over hattrick gepraat worden , zo heeft iedereen zijn eigen teamtopic


Stichter: pamfluit

Mede-oprichter: Kapoentje14

Moderators: Petit_Filous en JBManagerWat kan je op ons federatieforum vinden?

Spelletjes als:

Song van de maand: Elke maand kan ieder lid zijn eigen song inzenden die dan met de andere liedjes zal strijden voor de song van de maand award

Galgje: Iedereen waarschijnlijk dit spel. De winnaar van het vorige spel kiest een woord die dan geraden moet worden. De gokkende speler vraagt een letter, die dan door de kiezer op de juiste plaats moet gezet worden en anders wordt die als fout gerekend als de letter er niet in staat. Wordt het woord niet geraden na tien fouten, dan wint de stichter en krijgt hij de punten, anders mag de winnaar een nieuw woord gaan kiezen

Botcompetitie: In dit spel is het de bedoeling dat elk lid een bot-team kiest. En het slechte team, het team met het slechtste doelpuntensaldo, van alle bots wint de competitie. Met een aantal jokers kan dat ook anders zijn natuurlijk, het is ook een beetje een tactisch spel.

Formule 1 In dit spel is iedere deelnemer een formule1 racer. Net zoals in het echt wordt er ook met teams gewerkt zodat er ook een teamkampioenschap is. Elke keer dat de organisator een topic van de race opent is het de bedoeling zo je snel mogelijk antwoord. De eerste wint de race, de tweede tweede, etc... Je mag ook je ploegmaat waarschuwen dat dit topic open is als je het ploegenklassement wilt winnen

Stoelendans Het spelletje die ieder kind wel eens gespeeld heeft en dat ook heel populair is op forums. De organisator opent in elke ronde een topic, met een topic minder dan het aantal deelnemers. Zo valt er telkens één iemand af tot we een winnaar hebben. Die mag dan de volgende editie organiseren.

Verder zijn er ook nog enkele praattopics:

Wistjedatjes: In dit topic moet je een standaard stijl gebruiken. Alle weetjes kan je hier kwijt, maar ook kan er hier rustig gepraat worden over van alles wat je kwijt wilt.

Praatcafé Hattrick: Het praatcafé waar je alles kwijt kan van je club en dus over Hattrick. Van frustraties van je opstelling vergeten in te geven, tot vreugde dat je topspeler weer een weekje minder minder geblesseerd is.

Praatcafé Off-topic: Alles wat niks te maken heeft met Hattrick en sport. Eigenlijk hoort dus enkel zever hier thuis.

Praatcafé voetbal: Van de eigen Belgische of Nederlandse competitie, tot de Uefa Cup, Champions League en heel wat meer mag je hier over praten. Eigenlijk alles wat met voetbal te maken heeft.

Praatcafé Andere Sporten: Heb je het meer voor Formule1, Tennis, Basketbal of een andere sport, dan mag je dat hier altijd zeggen. Hier kunnen discussies over de NBA, De zege van Clijsters tegen Henin en veel meer besproken worden.

Voorstellen Topic: Heb je een voorstel van iets dat hier moet georganiseerd worden? Dan meld je dat hier. Wij bekijken en bespreken het dan eens en als het mogelijk is zullen we dit organiseren.