Ca/Jugadors

From Hattrick
(Redirected from Ca/Jugador)
Jump to navigationJump to search
Aquesta pàgina descriu els jugadors virtuals que tens al teu equip de Hattrick. Per altres usos de jugadors, consulteu Jugadors (desambiguació).

Un club és un equip virtual que tens i que organitzes al Hattrick. Consisteix en un número de jugadors virtuals, normalment entre 20 i 30, amb un màxim de 50. Com a mànager fas la teva alineació amb 11 d'aquests jugadors (10 de camp i 1 un porter) per a cada partit, i 5 més que estaran a la banqueta (un porter, un defensa, un migcampista, un extrem i un davanter suplents).

Si superes el límit i tens més de 50 jugadors, perdràs l'entrenament setmanal. No oblidis que l'entrenador es considera també un jugador, i també pot jugar (i a vegades ho fa!).

Cada jugador té el seu propi nom i la seva pròpia ID, juntament amb la seva edat actual, i les seves habilitats, personalitat, forma, experiència i especialitat, si en té. També tindrà una posició en la què serà ideal, però per això ho hauràs d'anar veient amb el temps!

Edat

Un dels atributs del jugador és la seva edat actual. Des que va començar la temporada global 33 (a finals del juliol del 2007) cada jugador té la seva edat en anys i dies de forma individual, i l'any a Hattrick dura 112 dies. Abans d'aquest canvi, tots els jugadors canviaven d'edat el primer dilluns de cada temporada abans dels partits la primera ronda de copa. O sigui que abans tots complien anys el mateix dia. Vegeu també l'efecte que té l'edat en un jugador en l'entrenament.

Forma

La forma és una de les característiques més importants de qualsevol jugador i determina a quin nivell és capaç de rendir amb les seves habilitats. T'adonaràs que un bon jugador que no està en forma pot ser superat per un més dolent que es trobi en plenes facultats de jugar.

Experiència

Alguns jugadors potser no tindran grans habilitats, però els seus coneixements adquirits a base de jugar partits ho compensen. D'aquesta manera, jugadors vells i amb molta experiència juguen sovint molt millor que els que acaben de sortir del planter. Vegeu també l'article experiència.

Especialitats

Alguns dels teus jugadors a Hattrick tenen alguna especialitat que els diferencia d'altres jugadors. Un jugador només pot tenir una sola especialitat, i cap més.

L'especialitat del jugador pot afectar-lo tant positivament com negativament pel clima. Per exemple, un jugador ràpid no jugarà tant bé en un terreny mullat com ho faria en sec. També els jugadors que tinguin l'especialitat joc aeri poden cobrir millor els davanters que tinguin aquesta mateixa especialitat que aquells que no la tinguin.

Personalitat

Finalment, un jugador també té quatre característiques de personalitat: caràcter, honestedat, agressivitat i lideratge.

Lesions

Tot això està molt bé, però a vegades els jugadors també es lesionen.

Targetes grogues i vermelles

Els jugadors poden ser amonestats o expulsats durant un partit. Dues amonestacions envien automàticament el jugador camí del vestuari. Les targetes grogues i vermelles en partits oficials s'acumulen i porten a suspensions. Un jugador pot estar suspès per al següent partit (oficial, de lliga o de copa) si ha estat expulsat, o bé si ha acumulat 3 targetes grogues durant la temporada. Ho veuràs quan aparegui un requadre vermell al costat del nom del jugador. També hi veuràs el número de targetes grogues que porta acumulades. Quan acaba la temporada, totes les targetes acumulades s'esborren.

Les targetes que un jugador rep durant un partit amistós no té cap efecte més enllà del propi partit.

Els jugadors amb personalitat més agressiva tenen més possibilitats de rebre targetes, especialment si són deshonestos o amb manca d'experiència.

Els jugadors expulsats reben la part d'entrenament que tenies prevista; si un jugador és expulsat en un partit de lliga, no és necessari que el facis jugar el proper partit que hi hagi entre setmana.

Retirada

Els jugadors no es retiren voluntàriament de Hattrick. Sempre assumeixen que poden continuar jugant i ser útils al club! Quan les habilitats del jugador baixen tant que ja no té lloc a l'equip titular i ja no te'n donen ni cinc al mercat de transferències (o bé si pateix una lesió definitiva, hauràs de decidir si el despatxes o el retires al saló de la fama (una característica disponible només pels supporters). Un jugador despatxat no serà recordat pel seu nom; si proves de visitar la seva fitxa només trobaràs una nota impersonal sobre què feia l'últim cop que se'l va veure. Ocasionalment, un jugador despatxat pot reciclar-se com a entrenador extern d'un altre equip.

Vegeu també