Hu/Bérek

From Hattrick
INTERWIKI

· English · Français · Italiano · Magyar · Nederlands · Persian ·


A Hattrick-ben a béreket a játékosok képességei alapján számítják ki. A bérek frissítésére a játékosok születésnapján kerül sor.

Idézet a Hattrick Súgóból

Ennek összege 50 eFt, továbbá egy bizonyos érték, amelyet a játékos képességei és kora határoznak meg. A külföldön futballozó játékosok (az idegenlégiósok) fizetése 20%-kal többe kerül a tulajdonosuknak.

Ha egy játékos eléri a 29 éves kort, a fizetése csökkenni kezd.

Egy játékost túl is lehet edzeni, és ilyenkor az egekbe szökik a fizetése. Sok válogatott játékos fizetése meghaladja a heti 20 000 eFt-ot. Sokukat farmcsapatok edzik, amelyek csupán egyetlen válogatott játékost tartanak el. Kereskedelmi szempontból a hatalmas fizetések miatt ezek a játékosok általában kevesebbet érnek, mint kicsivel rosszabb képességű társaik.

Az alábbi tartalmak Hattrick felhasználók által végzett kutatáson és/vagy tapasztalatain alapulnak — ami azt jelenti, hogy azok valódiságát és pontosságát még nem erősítette meg semmilyen hivatalos közlemény, ezért nem feltétlenül fedik a játék valós működését. Kérlek ezt vedd figyelembe!Bérkalkuláció[edit]

Minden képességszinthez tartozik egy érték minimum és maximum, aszerint, hogy szinten belül hol áll a képesség. A bér kiszámításában a főképesség ezen értéke számít, plusz a másodlagos képességek értékének a fele.

A Pontrúgás kivétel: szintenként csak 0,25%-ot ad hozzá a fizetéshez.

Az erről készült tanulmány: HT Press: Zorbas: Calculation of the (new) wages (13872)

Általában a titáni képesség szint az a lélektani határ, ami felett már túl magas lesz a fizetés. Ha eladásra edzünk egy játékost, ezen a szinten szokás eladni (vagy váltani egy másodlagos képességének edzésére).

Bércsökkenés[edit]

29 éves koruktól a játékosok fizetése fokozatosan csökken, évente 10%-al, egészen 37 éves korukig.