Hu/Fórum (menüpont)

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

A Fórum menü az egyszerű külső használatával, a kiválasztott fülön minden téma piros színű, a felhasználó minden ajánlott fórum tagja

A Fórum menü a negyedik a főmenü hét pontja közül. Ezen keresztül érhető el az összes olyan fórum, amelyhez olvasási és írási jogod van. Minden erőfeszítésünk ellenére valószínűleg még mindig ez a legbonyolultabb a főmenü pontjai között, de ez egyben az egyik legfontosabb közösségi eszköz is az egész játékban.

Almenük

Fórum

A bal oldalon található a „Fórum” almenü, ahol 3 fül található: az „Új hozzászólások”, az „Ugrás” és a „Minden”.

  • Az „Új hozzászólások” fül mutatja az összes olvasatlan üzenetet azokban a fórumokban, amelyeket nem mellőztél. Minden témánál a 7 napnál nem régebbi olvasatlan üzenetek jelennek meg. Ha egy téma már nem tartalmaz olvasatlan üzenetet, akkor eltűnik a listából. és helyén a következő, kevésbé friss olvasatlan üzeneteket tartalmazó téma jelenik meg.
  • Az „Ugrás” fül 3 részre van osztva, ezek: „Az általam figyelt témák”, „Az általam létrehozott témák” és a „Kedvencek üzenetei”. Az első mutatja az összes olyan témát, amelyre feliratkoztál, a második mutatja az összes olyan témát, amelyet megnyitottál, az utolsó pedig azokat a témákat mutatja, amelyekben azok az üzenetek találhatóak, amelyeket a kedvenc felhasználóid írtak. A harmadik fül csak a Hattrick Támogatók számára elérhető.
  • A „Minden” fül mutatja az összes fórumot, amelyhez csatlakoztál, a fórumbeállítások szerinti sorrendben.

Fórum

Ezen kívül van egy jobb oldali almenü is, ami további lehetőségeket tartalmaz, és egyszerűen „Fórum” a neve.

  • Az „Üzenetek számodra” mutatja az összes neked címzett, még olvasatlan üzenetet.
  • A „Kedvencek üzenetei” felsorolja az összes olyan, még olvasatlan üzenetet, amelyeket a kedvenc felhasználóid írtak.
  • „A legutóbb megtekintett témák” az utolsó 50 olvasott üzenetet mutatja a 10 utolsónak megnyitott témában.
  • Az „Ajánlott fórumok” mutatja a számodra ajánlott fórumokat. Amint csatlakozol bármelyik ilyen fórumhoz, az el fog tűnni erről a listáról. Ez a pont még egy menüt tartalmaz, ami lehetőséget nyújt ahhoz, hogy fórumok között keressünk, fórumtípus – Nemzeti fórum, Csoportfórum, Kérdések fórum, Non-HT, Nyelvi, Regionális fórum és CHPP-fórum – szerint rendezve.