Hu/Támogató

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· Česky · English · Español · Français · Magyar · Nederlands · Русский ·

Since 2013, Hattrick Supporter is in Diamond, Platinum, Gold and Silver versions

A Hattrick Támogató egy extrákból álló csomag, amely a Boltban vásárolható meg. Célja elsősorban a játékélmény növelése, játékbeli előnyökkel nem jár.

Az eladott Támogatói csomagokból származó bevételek segítenek fenntartani és bővíteni a Hattrick erőforrásait.

Lehetőség van másik menedzser számára is megrendelni és kifizetni a támogatói csomagot.

A legrövidebb idejű támogatói csomag 1 hónap. A fizető eszköz euro. A támogatói státuszt a menedzserek neve melletti sárga csillag jelzi.

Ha már támogató vagy, a Súgó oldalon, a Támogatói szolgáltatás menüpontban tudod megnézni, mikor fog lejárni. Ugyan erre az oldalra kerülsz, ha bárhol, a neved mellett lévő csillagra klikkelsz.

Ha megszűnik a támogatói státuszod, a beállításaid (mezek, logó stb.) nem vesznek el, ha újra támogató leszel, visszakerülnek.

A Támogatói szolgáltatások listája

Fontos tudnivalók

Támogatói státusz meghosszabbítása

Ha a státusz lejárta előtt hosszabbítod meg, a hátralévő napok nem vesznek el, az új előfizetések időtartama hozzáadódik a korábbi lejárati időhöz.

Csődbe ment vagy lezárt (lockolt) csapat

Ebben az esetben az alábbiak közül választhatsz:

  • Regisztrálsz egy új csapatot (erre 7 hetet várnod kell, és a GM-ek engedélye is szükséges), és átviszed az előfizetéseket az új csapatra. Ehhez meg kell adni a csapatazonosítókat vagy alias neveket.
  • Átruházod az előfizetéseket bármely csapatra (akár egy ismerősöd csapatára is lehet). Ehhez meg kell adni a csapatazonosítókat vagy alias neveket.
  • Ha az egyik játékmester (GM) lezárta a csapatod, lehetőség nyílik arra is, hogy a fennmaradó összegeket visszatérítsék. Ehhez az alábbi adatokat kell megadni a vevőszolgálaton: neved, csapatod neve, csapatazonosító és e-mail.

Lásd még