Nl/Bot team

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Español · Français · Italiano · Magyar · Nederlands · Русский ·

Bot-Team.png


Een bot team is een team zonder eigenaar. Ofwel heeft de eigenaar het team verlaten, ofwel wacht het team nog op zijn eerste eigenaar. Deze ploegen spelen elke week in een standaard 4-4-2 formatie met bijna waardeloze spelers. Ze zullen zo naar de laagste divisies degraderen om daar een nieuwe eigenaar te krijgen.

In de laagste twee divisies kunnen de teams een nieuwe eigenaar krijgen van zodra er zich nieuwe mensen aanmelden. In sommige competities gebeurd dit bijna onmiddellijk, terwijl het in andere landen wel even kan duren.

Als een ploeg in de hoger divisies eigenaarloos wordt (verlaten door zijn eigenaar) zal die zijn standaard opstelling blijven gebruiken tot aan de automatische reset. Deze reset vind drie maal per seizoen plaats: voor de eerste wedstrijd in week 1 (voor bekerronde 1), tijdens week 8 (tussenseizoen) en in week 15 (na de kwalificatie wedstrijden). Bij deze reset zal het team een bot team worden en alle wedstrijden met dezelfde (slechte) spelers afwerken. Deze reset gebeurd enkel bij teams die een eigenaars gehad hebben, niet bij teams die nog nooit een eigenaar hadden. Zo kunnen de teams afdalen naar de twee laagste reeks om te worden overgenomen door een nieuwe manager.

Voor december 2005 waren er geen bot teams, toen gaven ploegen zonder eigenaar gewoon iedere week forfait.