Nl/Speciale Mijlpalen

From Hattrick
Jump to navigationJump to search


Dit zijn de vier gekende Speciale Mijlpalen:

Mijlpaal Punten Zeldzaamheid
Star.gif Populaire ploeg 15 153 teams
Star.gif Gemene ploeg 15 134 teams
Star.gif Rechtvaardige ploeg 15 125 teams
Star.gif Beruchte ploeg 15 123 teams

Team Mijlpalen

Deze speciale mijlpalen zullen rekening houden met het karakter van al je spelers; inclusief de trainer. De populariteit en eerlijkheid van je gehele team moet voldoen aan een gemiddelde alvorens je de mijlpaal zal krijgen.

Volgend voorbeeld verklaart de werkwijze: Laten we zeggen dat je de speciale mijlpaal Beruchte ploeg wil halen. We moeten dan focussen op de eerlijkheid van je spelers. Dit zijn de waarden die eraan worden toegekend:

   - Berucht (0)
   - Oneerlijk (1)
   - Eerlijk (2)
   - Oprecht (3)
   - Rechtvaardig (4)

Een voorbeeld van een ploeg bevat:

17 beruchte spelers (17 * 0) = 0
3 oneerlijk spelers (3 * 1) = 3
Dat geeft een totaal van : 3 
Dit gedeeld door het aantal spelers = 20 
------------------------------------------
(3/20) = 0.15 gemiddeld (Goed voor een beruchte ploeg)

Deze methode geldt ook voor de andere speciale mijlpalen. Teams hebben de mijlpalen bereikt met gemiddelden onder 0.25 van de extreme persoonlijkheid.

Je hebt dus een gemiddelde nodig onder 0.249 (voor beruchte ploeg) of boven 3.751 (voor rechtvaardige ploeg). Maar enkele teams hebben deze mijlpalen ook gekregen zonder aan deze waarden te voldoen. Dit suggereert dat er met sub-levels gewerkt word die niet zichtbaar zijn, zoals bij vele andere gradaties. Er kunnen dus waarschijnlijk hogere niveaus dan rechtvaardig of populair gehaald worden door de spelers, zodat ze in plaats van waarde 4 een waarde van 4.1, 4.3 of een andere waarde boven de 4 kunnen hebben.

Het is mogelijk om 2 van de 4 persoonlijkheids mijlpalen tegelijk te halen. (vb populair-berucht)

De bovenstaande gemiddelden moeten bereikt worden tijdens de wekelijkse economische update om de mijlpalen te krijgen.

Er is een minimum van 11 spelers nodig om de mijlpalen te behalen.

Supporters kunnen via de match preview functie de gemiddelde populariteit en eerlijkheid van hun ploeg controleren. Dit is een interessante tool voor mijlpaalverzamelaars om voor de economische update de gemiddelden van hun ploeg te controleren. De gemiddelden op deze pagina zijn altijd correct en worden meteen na de verkoop of aankoop van een speler vernieuwd.

Er zijn geen speciale mijlpalen voor ploegen met enkel rustige of opvliegende spelers.

Had geen onkosten (verwijderd)

Dit was vroeger een mijlpaal die enkel behaald worden door nieuwe teams gedurende hun eerste week in Hattrick. Een nieuw team kon de mijlpaal krijgen door geen geld te spenderen voor de eerste economische update. In de eerste week hoeven namelijk nog geen spelerslonen betaald te worden. Na de eerste economische update was het niet meer mogelijk deze mijlpaal te halen omdat de coach altijd betaald moet worden.

Drie keer in de geschiedenis van Hattrick is er een week geweest dat er geen spelerslonen moesten betaald worden (week 16 van het seizoen). In deze drie weken hebben sommige mensen de mijlpaal gehaald door hun stadion af te breken, jeugdopleiding te verwijderen en helemaal niets uit te geven. Zo konden ze alsnog deze mijlpaal halen..

De mijlpaal werd uiteindelijk in augustus 2009 verwijderd. Hij is wel nog zichtbaar maar levert geen punten meer op.