Nl/Supporter

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· Česky · English · Español · Français · Magyar · Nederlands · Русский ·

Since 2013, Hattrick Supporter is in Diamond, Platinum, Gold and Silver versions

Hattrick Supporters zijn betalende leden binnen Hattrick.

Ze genieten hierdoor van allerhande extra's. Zo kunnen ze persberichten schrijven, tenues ontwerpen, gastenboek berichten schrijven, vele extra statistieken bekijken, etc.

Teams supporteren

Gebruikers die Hattrick Supporters zijn kunnen ook supporter worden van andere teams. Hiervoor beschikken ze over de verschillende hulpmiddelen:

Als een gebruiker supporter is van een andere club, krijgt hij/zij bericht als de manager van deze club inlogt op Hattrick. Als er een persbericht wordt uitgegeven, ontvangen alle supporters van de club een melding van dit persbericht. Als er een nieuwsbrief in HT Mail wordt geplaatst, ontvangen alle supporters van de club deze HT Mail. Via Tools / Supporters in het Hattrick menu, kunnen supporters zowel het team zelf als ook de supporters van dit team zien. Hier kunnen ze ook de laatste wedstrijd zien die het team gespeeld heeft en de huidige plaats in de divisie. In eerste instantie kunnen er 8 teams gesponsord worden. Later kun je een extra team sponsoren voor elk seizoen dat je als gebruiker supporter bent.