Ca/Imprevisible

From Hattrick
INTERWIKI

· Català · English · Magyar · Русский · Tiếng Việt ·

Especialitats
Spec1Technic.png Tècnic
Quick Ràpid
Powerful Potent
Head Joc aeri
Unpredictable Imprevisible
Regainer Cura ràpida
Support Support

Els jugadors amb l'especialitat imprevisible poden tenir un event especial durant el partit.

  • Els defenses i migcampistes imprevisibles poden utilitzar la seva habilitat de passades per fer una inesperada passada llarga en profunditat per a què un davanter o un extrem del teu equip pugui tenir una ocasió per marcar. Com més alta sigui aquesta habilitat la probabilitat d'aquest event augmenta. També poden fer una passada malament de la que els davanters i extrems rivals en poden treure una ocasió de gol. Amb una habilitat alta de defensa aquesta probabilitat disminueix. Tingues en compte que els migcampistes acostumen a tenir una habilitat baixa en defensa, i això fa créixer el risc que facin una passada malament.
  • Els extrems imprevisibles poden utilitzar la seva habilitat de passades per fer una inesperada passada llarga en profunditat per a què un davanter o un extrem del teu equip pugui tenir una ocasió per marcar. Com més alta sigui aquesta habilitat la probabilitat d'aquest event augmenta. No hi ha risc que facin una passada dolenta.
  • Els davanters imprevisibles poden aprofitar la seva habilitat d'anotació per crear una jugada que resolguin ells mateixos. No hi ha risc que facin una passada dolenta.