Hu/Új dizájn 2008

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

2008-ban a Hattrick megváltoztatta az oldal kinézetét. A munka sok időbe telt, és sok vita volt ezzel kapcsolatban a fórumon is, egy vezércikk és számtalan közlemény foglalkozott a témával, amiket alább olvashatsz.

Hattrick announces
Ízelítő az új külsőből 2008-08-15
Amennyire jól fogadta a közösség az új külső hírét, olyannyira kíváncsi is volt rá, hogyan fest majd. Most bepillanthattok a pénzügyek, illetve a személyzet oldalára, és megnézhetitek, milyen lesz. Reméljük, tetszeni fog!

Az új arculatba a későbbiekben is bekukucskálhattok majd.

Hattrick announces
Újabb ízelítő az új külsőből 2008-09-23
Ideje, hogy újabb részletekre derüljön fény! Ezúttal a játékosok adatlapját mutatjuk meg Nektek. Az új külső mellett a legfontosabb változás a játékosok arcának új, menő bemutatása, amelyet kizárólag a Hattrick számára tervezett Beach, a Hattrick többi illusztrációját is készítő művész.

A Támogatói státusszal nem rendelkezők az arcot magát nem, csak a körvonalait láthatják.

Ezenkívül meghatározhatod, hogy milyen formában szeretnéd látni a játékosok képességeit; egy sáv formájában (ahogy a példa is mutatja alant), vagy a mostani módon. A játékosok adatlapján még több az információ, különösen a Támogatók számára. Nézzétek csak meg:

Játékos-adatlap Támogatóknak

Játékos-adatlap Támogatói státusszal nem rendelkezőknek

Hattrick announces
Közeleg a vég... 2008-10-28
Már csak néhány hét, és nyugdíjazzuk a régi arculatot, miközben alig várjuk, hogy megmutathassuk az újat. Ezen a héten teszteljük az oldalt a Stage-felhasználók (mintegy 5000 fő) részvételével. A stábtagok már jó pár hete tesztelik az új arculatot, és a visszajelzések nagyon jók! Emellett egy élő tesztet is készítettünk bent az irodában, amelyen néhány Hattrick-felhasználó (és nem Hattrickező barát) vett részt.

Az új arculat premierjéig bemutatjuk, hogy fest majd újonnan a bajnoki oldal. Láthatjátok, hogy pár új dolog is szerepel rajta, így még élőbbé tesszük majd a bajnokság élményét.

Emellett többféle külsőből (skinből) is választhattok. Elsőként az egyszerű külsőt hozzuk majd ki, de a későbbiekben többet is bevezetünk majd.

Hattrick announces
A 90-es évek utolsó hete 2008-12-03
Az internettel a kezdetek óta nem történt ennyire nagyszerű dolog: a Hattrick ugyanis kedden végre megkapja az ígért új, modern külsőt!

Azt ajánljuk, hogy a hétvégén nosztalgiázzatok kedvetekre, és mondjatok búcsút a mostani szerkezetnek és a 90-es éveket idéző külsőnek. Kedden reggel 8 órakor már a 2008-as évnek megfelelő arculattal várunk benneteket!

Az új dizájn a tervezettnek megfelelően, 2008. december 8-án lett élesítve, és egy vezércikk kürtölte világgá a bevezetését a tömegek felé.