Hu/Hírességek csarnoka

From Hattrick
INTERWIKI

· English · Magyar ·

Minden Támogató csapatának van egy Hírességeinek csarnoka. Ahelyett, hogy kirúgná azt a játékost, aki már nem tud bekerülni a csapatba, a menedzser úgy is dönthet, hogy bizonyos (korlátozott) számú játékost nyugdíjazásképpen a Hírességek csarnokába küldjön. A csarnokba került játékos többet nem léphet pályára, nem adható el. A csarnok nyilvános, bárki megtekintheti, de a játékos képességei többé nem láthatók.

Nyilatkozatot vagy megjegyzést írhatsz a játékos adatlapjára. A klubnak tett szolgálataik, így pl. a gólszerzés, az összes lejátszott mérkőzés vagy a klubhűség alapján csoportosíthatod őket. Megadhatod, mi legyen a játékos civil foglalkozása – választhatsz pl. a játékosügynöki, a játékvezetői vagy a színészmesterség között. A játékos legjobb teljesítménye, ill. utolsó mérkőzése automatikusan megjelenik, emellett pedig a legemlékezetesebb meccsét is kiemelheted.

Sérült játékos azonnal felépül, amint bekerül a csarnokba.

Bekerülés szabályai[edit]

A játékos adatlapján lehet őt a csarnokba küldeni az Hof.png ikonra klikkelve.

  • 12 óránként csak egy játékost vehetsz fel.
  • Az első 3 hely „szabadon kiadható”. Miután beteltek, csak 16 hét (1 teljes szezon) elteltével vehetsz csak fel 1 újabb játékost.
  • A játékosnak (vagy leváltott edzőnek) már legalább 3 szezonja (48 hete) a csapatod tagjának kell lennie. Így pl. ha visszavásárolod egy korábbi játékosodat, a visszavásárlás után három szezonon át a csapatodban kell maradnia. A visszavásárlás előtt a klubnál töltött idő nem számít.
  • Nem lehet az aktív edződ, nem lehet átadólistán, és nem lehet válogatott játékos.