Hu/Hattrick-holmik

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

kreditekkel

'Hattrick-holmik egy olyan apró, önállóan megvásárolható funkciók gyűjteménye, amelyek Támogatói csomaggal megegyező szellemben születtek. Apróságok, melyek még élvezetesebbé és komfortosabbá teszik a Hattrick világát, anélkül, hogy valódi játékelőnyt jelentenének.

Minden Hattrick-holmik funkcióért kreditekkel kell fizetni.

Játékos becenevek

SetNickname.png Egy saját játékosnak adhatsz becenevet 5 kreditért. A becenevek a keresztnév és a vezetéknév között jelennek meg. Amennyiben a játékost eladod, a beceneve elvész.

A jelenleg játékospiacon lévő játékosok, valamint azok, akik a válogatott tagjai, nem kaphatnak becenevet. A becenévnek léteznie kell az elfogadott becenevek adatbázisában. Amennyiben a becenév, amit használni szeretnél nem létezik, itt javasolhatod, hogy kerüljön bele az adatbázisba.

Játékos arcképének átalakítása

Ez kétféle szolgáltatás. Az olcsóbbik (2 kredit) verzióval új frizurát, hajszínt és arcszőrzetet adhatsz egy játékosodnak. A játékos teljes átalakítása során (8 kredit) pedig mindent megváltoztathatsz a külsején. Ugyanakkor ehhez vagy a játékos anyaegyesületének kell lenned, vagy legalább 5 szezonja a tulajdonosának.

Style player icon.png arcszörzet és haj átalakítása

Modify player icon.png teljes átalakítás

Ezen felül az átadólistán lévő játékosok és azok, akik valaha játszottak a válogatottban, nem kaphatnak átalakítást.

Extra mérkőzések

A Privát ligák a Hattrick nem hivatalos bajnokságai klubcsapatok számára. Támogatóként indíthatsz privát ligákat (és ingyenesen csatlakozhatsz hozzájuk), de bárki más is csatlakozhat kreditért cserébe.

Lehetőség van a ligától függetlenül is kihívni valakit egy egyszeri, alkalmi mérkőzésre, kevesebb kreditért.

Ezek a mérkőzések semmilyen hatással nincsenek a csapatra és a játékosokra!

Lásd még