Hu/Privát ligák

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

Tournament new logo.png

A bajnoki és kupa (vagy barátságos) mérkőzések mellett indíthatsz Privát ligákat és játszhatsz barátaid vagy kollégáid ellen, a legjobb játékosaidat használva a sérülések és lapok kockázata nélkül. A Privát ligák mérkőzéseit hetente egyszer, hétfőnként rendezik. Egyszerre csak egy Privát ligában vehetsz részt. Ha kiestél, csatlakozhatsz egy újabb ligához. Egy liga állhat 4, 8, 12 és 16 csapatból is, valamint a 2012.04.30-i frissítéssel lehetőség nyílt egyenes kieséses módban indítani a ligát.

A ligán szerzett kupáknak külön polc lett létrehozva a trófeák között.

Jegyezd meg, minden héten játszhatsz barátságos mérkőzéseket, a Privát liga mérkőzésektől függetlenül.

Privát ligák létrehozása és csatlakozás hozzájuk

Támogatónak kell lenned, hogy létrehozhass egy saját Privát ligát, mindezt ingyen. A létrehozó választja ki a méretet, a nevet, a trófeát, mikor kezdődjenek a mérkőzések a napon belül és ő hívja meg a résztvevőket. A Támogatók ingyenesen vehetnek részt, a nem támogatók pedig Hattrick-holmikon keresztül (2 kreditbe kerül mérettől függetlenül). Amint a liga megtelik, automatikusan elindul és a saját fóruma is létrejön. Ugyanakkor, ha a liga nem telik be 72 órával a kezdés előtt, a kezdés ideje egy héttel későbbre kerül. A legutóbbi frissítés megérkeztével a ligát indító Támogató dönthet úgy, hogy kifizeti a belépés díját a nem Támogató státuszú játékosok helyett.

Privát liga mérkőzések

A mérkőzéseket semleges pályán rendezik és nem hoznak bevételt a csapat számára (sem új szurkolókat a szurkolói klubba). A Privát liga mérkőzései ugyanazokat az adatokat használják, mint a többi mérkőzés. Így a játékosaid mérkőzésnapi formáját, képességeit, tapasztalatát, sérülésük mértékét stb...

Két kivétel van: A Privát ligák saját laprendszert használnak, a csapatszellem és az önbizalom egy rögzített érték és sérülések nem fordulhatnak elő Privát liga meccsen.

Összefoglalás

A Privát liga mérkőzések nincsenek hatással a csapatodra és a játékosaidra.

  • Csapatszellem: A csapatszellem egy rögzített érték (elégedett) lesz a mérkőzéseken
  • Önbizalom: Az önbizalom egy rögzített érték (kiváló) lesz a mérkőzéseken
  • Sérülések: A Privát liga mérkőzéseken nem fordulnak elő sérülések, de bármilyen más „normál” meccsen megsérült játékos nem léphet pályára
  • Lapok: A privát ligáknak saját laprendszerük van. Így Privát ligákban szerzett egyetlen lap sem számít a normál Hattrickben, csak a Privát ligában és fordítva. Így a normál Hattrickben kiállított játékosok játszhatnak a Privát liga meccsein.
  • Edzés: A játékosok nem kapnak edzést a Privát liga mérkőzések után.
  • Tapasztalat: A játékosok nem kapnak semmilyen tapasztalatot a Privát liga mérkőzések után.
  • Felállás tapasztalat: A mérkőzésen a „normál” Hattrickben megszerzett felállás tapasztalattal lépnek pályára a csapatok. Ugyanakkor a tapasztalat nem nő a Privát liga meccsekkel.