Nl/Mijn Hattrick

From Hattrick
Jump to navigationJump to search

Mijn Hattrick

Mijn Hattrick is het eerste scherm dat opent nadat je inlogt op Hattrick. Het is ook het eerste menu-item. Klik je op deze link, dan zullen alle recente Hattrick Aankondigingen verschijnen. Deze aankondigingen gaan meestal over ontwikkelingen binnen Hattrick, problemen die zich voor kunnen doen of het aankondigen van een nieuwe Mod. Onder het kopje 'Clubstatistieken', rechts in het scherm, zijn kerngegevens over de club te vinden. Wat is het kapitaal, hoeveel fanclub-leden heb je, en zijn ze tevreden. Onder het kopje 'Teamnieuws' wordt aangegeven of er nog belangrijke gebeurtenissen zijn voor het team. Bijvoorbeeld over de verandering van Training, nieuwe supporters of de verkoop van een van jouw spelers. Bij 'Clubgebeurtenissen' vind je informatie over Uitdagingen voor vriendschappelijke wedstrijden en lees je of iemand meer bied op een speler op de transfer markt. Binnen het menu 'Mijn Hattrick' zijn de volgende sub-items te vinden:


Configuratie

Hier worden alle gebruikersinstellingen, wachtwoorden, veiligheidscode, taal- en layoutinstellingen geregistreerd.

Enquêtes

Af en toe gebeurt het: het Hattrick Team wil feedback van de gebruikers. Op dat moment verschijnt een nieuwe Enquête. (N.B.: Het is niet nodig om steeds te controleren op nieuwe Enquêtes. Zodra een nieuwe Enquête beschikbaar is, verschijnt er een bericht in Mijn Hattrick.)

Achtergrondverhalen

Hier kun je achtergrondverhalen lezen die geschreven zijn door de HT-staff.

Supporter

Op deze pagina kunnen bestaande Supporters zien wanneer hun lidmaatschap afloopt. Ook vind je op deze pagina links naar de Hattrick Winkel waar Supporter-lidmaatschap kan worden aangeschaft.

Diploma

Deze link verschijnt alleen als je nog niet het Hattrick Managers Diploma hebt behaald.