Hu/Csapatvezető

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

Ez egy archivált oldal. Az itt olvasott információk már elavultak, nem részei többé a Hattricknek.

MEGCÁFOLVA!


A csapatvezető a legnagyobb vezetői képességgel rendelkező játékos (nem edző!). A csapatvezető – az együttműködő készségétől függően – pozitív vagy negatív hatással van a csapatszellemre. Egy népszerű csapatvezető a lehető legjobb hatással lehet a csapatszellemre.

Ha egynél több játékosod is szemre azonos vezetői képességgel rendelkezik, a töredékszint dönti el, melyikükből lesz a csapatvezető – így nehéz megmondani, ki is a csapatvezető valójában.

A csapatvezetőnek a csapatszellemre gyakorolt hatása igen csekély. Többen is kétségbe vonják ennek a hatásnak a létezését, míg mások folyamatosan bizonygatják, hogy a csapatszellem kissé másként alakul akkor, ha a csapatvezető népszerű fickó, illetve bajkeverő alak.


Az alábbi tartalmak Hattrick felhasználók véleményén alapszik — ami azt jelenti, hogy azok valódiságát és pontosságát még nem erősítette meg semmilyen hivatalos közlemény, ezért nem feltétlenül fedik a játék valós működését. Kérlek ezt vedd figyelembe!


A csapatvezetőkről szóló egyik elmélet szerint a csapatszellemre gyakorolt hatásuk az edző vezetői képességétől függ. Minél alacsonyabb az edző vezetői képessége, annál nagyobb a csapatvezető (akár jó, akár rossz) hatása. A szabályzat kimondja, hogy ez nem így van. Egyelőre azonban nincs rá sem cáfolat, sem bizonyíték.

This is an extract from the Hattrick rules, Chapter 19
A vezetői képesség és az együttműködő készség csak a legjobb ilyen képességekkel rendelkező játékosnál, a „csapatvezetőnél” számít. Ha ez megfelelő a játékosnál, a csapat légköre is megfelelő lesz, ha viszont az illető kellemetlen ember, akkor a csapat légköre is nagyon kellemetlen lehet. Egy erős vezetői képességekkel rendelkező edző valamelyest ellensúlyozhatja a nem mindenben népszerű „csapatvezető” negatív hatását.


Lásd még