Hu/Hattrick-menü

From Hattrick
Jump to navigationJump to search
INTERWIKI

· English · Magyar ·

A Hattrick-menü 2008. december 9-én nyerte el jelenlegi formáját, száműzve a 8 évig „uralkodó” régi stílust. A mostani Hattrick menü éppen az oldal teljes újratervezésének az egyik állomása; ezt pedig kizárólag egy nagyobb rugalmassággal rendelkező weboldaltípus, a .NET bevezetése tette lehetővé.

The top menu with the simple skin, Alltid included

A menüt egy főmenüre és különböző almenükre osztottuk. Mivel az új arculattal mind a régi, mind pedig az új külső használatára van lehetőség, a főmenü minimum hat, maximum hét pontot tartalmaz. A hét menüpont a következő részekre mutat:

Emellett a jobb felső sarokban elhelyezett gombbal azonnal ki is lehet jelentkezni.

Az Alltid Hattrick menüpontra mutató link csak azok számára elérhető, akik még azt megelőzően fizettek elő az Alltid Hattrick támogatói csomagra, hogy bejelentettük annak a Hattrickbe történő beemelését. A menü azonban mindenki számára elérhető lesz, mihelyst a beemelés befejeződik.

A december 9-i vezércikk szerint „az új szerkezet gerincét a felső menüsor alkotja, amelyben hat menüpont található; ha rákattintasz valamelyikre, a bal oldalon megjelenik egy további menüpontokat tartalmazó almenü. A Hattrick menüpont alatt találtok minden, rátok és a közösségre vonatkozó dolgot. A Klub menüpont alatt a klubotokkal kapcsolatos dolgok szerepelnek. A Világ menüpont pedig országos és nemzetközi kitekintést nyújt. A Fórum és a Bolt külön menüpontot alkotnak, míg a Súgó menüpontra kattintva segítséget kaphattok, ha szükségetek van rá.”

Ha rákattintasz egy menüpontra, az különböző almenükre oszlik. Fontos megjegyezni, hogy a főmenü legtöbb pontja csak bejelentkezett felhasználóknak jelenik meg.

See also