Hu/Hottrick

From Hattrick

A Hottrick egy, a Hattrick-közösséghez tartozó weboldal. Az oldalt jerzy, a lengyel Dziobaki menedzsere hozta létre és tartja fenn.

A Hottrick többféle szolgáltatást nyújt. Ezek közül néhányat csak regisztrált felhasználók használhatnak.

Hattrick Keeper Tool (Hattrick kapusbecslő)[edit]

Az eszköz segítségével a TSI és a forma alapján megbecsülheted a kapusod töredékszintjét, és így láthatod, milyen közel van a szintlépéshez (vagy milyen messze van tőle).

Keeper Tool

Platypus Hattrick Guide (Hattrick-felhasználói kézikönyv)[edit]

A felhasználói kézikönyv elolvasását annak ellenére is melegen ajánljuk az új felhasználóknak, hogy vannak elavult részei. Egyéni stílusban íródott, így nemcsak hasznos, hanem szórakoztató olvasmány is. Angol és holland nyelven olvasható, és külön fejezetek tárgyalják pl. az alapfogalmakat, illetve az edzés, a kezdőknek való stratégiák, a pszichológia és a Különleges képességek témakörét.

Platypus Guide

Hattrick Link Generator (Hattrick-hivatkozás generátor)[edit]

Bizonyára észrevetted már, hogy ha közvetlenül a Hattrick valamelyik oldalára (pl. egy fórumban, blogon vagy egyéb webhelyen szereplő csapat vagy játékos nevére) kattintasz, a hivatkozás a Hattrick alapértelmezett bejelentkező oldalára mutat. Az eszköz segítségével azonban egy olyan Hottrick-oldalra jutsz, ahol egy bármelyik Hattrick-szerverre mutató hivatkozást tudsz készíteni, bármelyik szerveren légy is bejelentkezve. Példa

Hivatkozásgenerátor

Friendlies Search Engine (Barátságosmérkőzés-kereső)[edit]

Itt tekintheted meg a barátságos mérkőzésekre szóló kihívásokat és teheted közzé a sajátodat. A saját kihívásod közzétételéhez előbb fel kell töltened a Hattrickes adataidat a Hottrickra.

Barátságosmérkőzés-kereső

Hattrick Bookmarks (Hattrick-kedvencek)[edit]

Ezzel a funkcióval a kedvencek közé teheted a Téged érdeklő játékosokat, csapatokat, mérkőzéseket és bajnokságokat. Bejelentkezés után mindössze annyi a teendőd, hogy hozzáadd a listához a játékos- és egyéb azonosítókat, és a Hottrick a kedvencek közé teszi őket. A mentés formátuma a Hattrick-hivatkozás generátor leírásában szereplő módon történik.

Kedvencek

Csapatblog[edit]

A csapatblog-funkció segítségével a csapatoddal kapcsolatos tartalmakat és híreket tehetsz közzé a Hottrickon. Ezenkívül egyedi csapatblognevet is létrehozhatsz, a következő sablon alapján: www.hottrick.org/sajatcsapatnev. A funkció segítségével alapvetően offsite sajtóközleményeket készíthetsz bármilyen, a csapatoddal kapcsolatos témában. Az alkalmazás kommentáló funkcióval is rendelkezik, így a többi Hottrick-felhasználó reagálni tud a blogbejegyzéseidre, emellett az RSS segítségével a blogodat bárhol közzéteheted a világhálón. Példa

Csapatblog létrehozása