Hu/Tippek kezdőknek

From Hattrick
INTERWIKI

· English · Italiano · Magyar ·

Maintenance.PNG Ez az oldal, vagy szakasz frissítést igényel. Néhány tartalom elavult, vagy új adatok hozzáadása szükséges. Segítheted a Hattrick Wiki-t ezen oldal, vagy szakasz frissítésével .


Az alábbi tartalmak Hattrick felhasználók véleményén alapszik — ami azt jelenti, hogy azok valódiságát és pontosságát még nem erősítette meg semmilyen hivatalos közlemény, ezért nem feltétlenül fedik a játék valós működését. Kérlek ezt vedd figyelembe!


 1. Ne költs pénzt, amíg nem tudod mit csinálsz. A leggyakoribb hibák egyike a kezdők körében, hogy vásárolnak, vásárolnak és vásárolnak mielőtt megértenék mi is igazán fontos a Hattrickban. Rengeteg kezdő azzal végzi, hogy elpazarolja a pénzét stadionfejlesztésre, rossz edzők vásárlására (pl:középszerű/középszerű) és egy halom pénzt költ el csupán egyetlen játékosra. Még az ificsapatodba se fektess be! Kezdőként csak kidobod a pénzt az ablakon.
 2. Olvasd el és értsd meg a szabályokat. Ezzel segítesz magadnak,hogy elkerüld az olyan hibákat, mint például a fent említettek. Az edzői diplomádhoz szükséged lesz rá,hogy elolvasd, azért hogy sikerrel vedd az utolsó öt feladatot. Ne csalj, és ne találgasd addig a válaszokat amíg mindet sikerül eltalálni. Ettől nagyobb lehetőséget nem is adhatsz magadnak, hogy hibákat kövess el a későbbiekben. A Hattrick Wikit szintén hasznos olvasni.
 3. Ismerd meg a játékosaidat. Kattints a játékosok linkjeire és nézd meg a legjobb képességeiket. Ezekből képesnek kell lenned kiválasztani a legjobb játékosokat. Minden játékost, akinek a fő tulajdonsága középszerű vagy az alatt van, nyugodtan kirúghatsz, hacsak nem nagyon tapasztalt játékosról van szó.
 4. Vásárolj egy megfelelő edzőt csapnivaló vezetői képességgel vagy ha megengedheted, egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel valamint játékosokat akiket edzeni fogsz. Ha nem a kapusedzés mellett fogsz dönteni, valószínűleg nem engedheted meg magadnak, hogy jó edzőt vásárolj. Amikor több pénzed lesz- és meglesznek a játékosok, akiket edzel-, majd lecserélheted az edződet jó/gyenge vezetői képességűre. Az edzésintenzitást állítsd 100%-ra és hagyd is úgy.
 5. Ebben a játékban a bevételek nagy része abból származik, hogy megveszel bizonyos játékosokat azért, hogy edzést kapjanak, majd később eladod őket drágábban. Lehetőség szerint az alábbi főképességek valamelyikének edzését válaszd:
 6. Amikor elhatároztad, hogy mit fogsz edzeni, meg kell venned az erre megfelelő játékosokat. A legmegfelelőbbek erre a célra a 17 évesek, mert tovább edzheted őket, de a 18, 19 éves játékosok sem rosszak a kezdőknek. A fő tulajdonságuk lehetőleg legalább megfelelő legyen, de a középszerű és a jó is megfelelő, attól függően, hogy melyiket engedheted meg magadnak. Jobb egy megfelelő játékszervezéssel rendelkező játékost venni, akinek az átadásképessége középszerű, mint egy jó játékszervezésűt átadás nélkül.Ha a játékszervezés-edzés mellett döntesz, körülbelül azonos erőnlétű játékosokat vegyél, hogy ne kelljen egy játékos miatt erőnlétet edzened.
 7. Eztán ki kell választanod az edzéstervednek megfelelő felállást. Ne játszass háromnál több játékost középen (középhátvéd, belső középpályás és csatár). Például ne legyen 4 belső középpályásod, mert a játékosaid nem fognak edzést kapni.
  • A kapusedzés az összes formációt lehetővé teszi neked.
  • Védekezés-edzésnél 5 hátvédnek kell lennie, 3 belső és 2 szélső. Az ajánlott formációk: 5-3-2 és 5-4-1.
  • Játékszervezés-edzésnél ajánlatos 5 középpályásnak lennie: 3 belső, és 2 szélső. Formációk: 3-5-2, 4-5-1.
  • Keresztlabdák: Olyan formációt kell választanod ami lehetővé teszi 2 szélső és 2 szélső hátvéd pályára küldését.A 3-5-2 valamint a 4-5-1 is népszerű ennél az edzésnél, valamint a 4-4-2-őt is használják.
  • Gólszerzés edzésnél 3 csatárodnak kell lenni.Az erre alkalmas felállások: 3-4-3 vagy 4-3-3.
 8. A legfontosabb: érezd jól magad! A kezdő fórumok nagyon hasznosak, ha elakadsz vagy segítségre van szükséged.

Külső hivatkozások[edit]