Sr/Pravila

From Hattrick

Najnovija verzija s pravilima se uvek može naći na: Hattrick Rules

Contents:
1. Uvod
2. Primena i aktivacija
3. Snalaženje oko Heticka
4. Omladinci
5. Osoblje
6. Navijaci i sponzori
7. Ekonomija
8. Stadion
9. Region i vremenski uslovi
10a. Meč: Osnove
10b. Meč: Prekidi i specijalni događaji
11. Taktike
12. Nalozi i pozicioniranje
13. Iskustvo
14a. Igrači: Veštine
14b. Igrači: Ostali atributi
15. Postava
16. Trener
17. Trening
18. Prijateljski mečevi
19. Psihologija
20. Porudžbine
21. Transveri
22. Sistem-liga
23. Kup
24. Reprezentacije
25. Kućni red
26. GejmMasteri
27. Razno
Dodatak 1. Hetrik nedelja
Prilog 2. Zajednice
Prilog 3. Valute
Prilog 4. Transver prihodi

Uvod[edit]

Hattrick je igra u kojoj dobijate virtuelni fudbalski Tim,i u konkurenciji ste sa ostalim takmičarima iz svih krajeva sveta.

Vršite dužnosti vlasnika i menadžera.Kupujete i prodajete igrače,ulažete novac u izgradnji stadiona,ili u omladince.Vi birate tim od igrača koji su u top formi,postavljate taktiku pre svakog meča,odlučujete koji trening će trenirati vaši igrači,i još mnogo toga.

Možete neprestalno pratiti svoj tim tako što ćete se logovati na Hetrik,čitate izveštaje s meča i pratiti transvere. Ovde takođe možete odrediti naloge za predstojeće mečeve i odlučujete o tome kako će vaš tim trenirati tokom nedelje.

Primena i aktiviranje[edit]

Prva stvar koju treba da uradite je da podnesete zahtev za tim na Hetrik sajtu. Hetrik ima ograničenu količinu timova na raspolaganju,takođe ima i listu čekanja.

Kada je Hetrik ekipa aktivirana biće dostupna menadzeru odmah po odobrenju GM-a. Možete očekivati da se ovaj proces odvija par dana.Period čekanja nam omogućuje da se odstrane vlasnici kojima je prethodno zabranjeno da igraju.

Postojeći menadžeri mogu izgubiti svoje timove,i tako dati prostor za nove menadžere. Postoji više razloga zbog čega je neko izbačen iz igre.Ovo uključuje i nelogovanje duže od 49 dana,ili zbog kršenja ,,kućnih pravila.

Kad dobijete tim postojeći igrači se zamenjuje novim,dobijate početnu sumu novca,određen kapacitet stadiona...Na mogo načina će tim biti novi,ali krenućete sa postojeće mesto u ligi. Kao novi menadzer možda će te morati da provedete neko vreme u poravljanju štete nastale od prethodnog menadžera.

Novi timovi mogu dobiti samo najnižu moguću ligu. Ako neka bot ekipa igra u višoj ligi,ona će padati do najniže lige u kojoj će biti dostupna za nove menadžere.

Za prijavu kliknite na dugme Join.