Hu/

From Hattrick
Jump to navigationJump to search


Bemutatkozás

Üdvözlünk a Hattrick Wikiben, az enciklopédiában, ahol mindent megtudhatsz a Hattrickről. Mi itt lehetőséget adunk a felhasználóknak, hogy megalkossák a Wikipedia Hattrick-világbeli megfelelőjét.

Szabadon hozzáadhatsz cikkeket a kedvenc, Hattricket érintő témáidról.

A Hattrick Wiki nem moderált, így Te közreműködőként nagy felelősséget vállalsz. Kérjük, ne élj vissza a Hattrick Wikivel! Próbálj meg annyira objektív lenni, amennyire csak lehetséges, amennyiben cikket írsz! Kérjük, hogy ne szabotáld az oldalt, ne hozz nyilvánosságra információt csalásról vagy játékmesteri vizsgálatokról! Ez egy próba: ha nem működik jól, leszedjük a Wikit.

Kérjük, járulj hozzá bármivel, amivel csak tudsz, hogy ez az oldal hasznos kiegészítője legyen a szolgáltatásnak, amit nyújtunk. Mi azt várjuk ettől az oldaltól, hogy új szintre emelje a játék elemzését, olyan hely legyen, ahol közösen fejthetitek ki az elképzeléseiteket, valamint központ, ahol az adatokat összegyűjthetitek és elemezhetitek.

Ha több információt szeretnél a Hattrick Wiki működésével kapcsolatban, nézd meg az első lépések című oldalt.

Figyelem: az oldal szerkesztése előtt kötelező regisztrálnod (a Hattrickes felhasználóneveddel), így más felhasználók felhívhatják a figyelmed a hibákra, amiket egy oldal módosítása közben vétesz, vagy csak egyszerűen megbeszélhetik veled a változtatásaidat. A regisztráció az IP-címed elrejtésében is segít.

/A Hattrick-stáb


A magyar verzió fordítását astratech, attuci, bandikaster, csajszi, Csongii, DonDefensor, Firebazs, GPoWeR, hadnagy, halfevil333, hombre327, hoopy, Jurkasz, kgery, Minuszmiki, MukiJames, patina, Peter970, skywalker, trogerb, uptheirons és vzsot végezték, és LA-Covy koordinálta.

A 2012-ben megkezdett frissítésben, bővítésben közreműködött: dzsoo, eszesr

2012 végétől -Blackfire megreformálta a magyar wikit, szakított azzal a hagyománnyal, hogy a magyar wiki az angol változat fordítása, így sokkal pontosabb és többrétűbb információk kerültek bele, mint az angol eredetibe.

Ti pedig használjátok és bővítsétek!